VUČIĆ JE POLJUBIO NAŠU ZASTAVU, TO JE NEŠTO NAJLJUBAZNIJE ŠTO SMO DOŽIVELI: Doček tima iz Šangaja videlo više milijardi Kineza!

Vest o dočeku kineskog lekarskog tima u Beogradu postao je apsolutni je hit u kineskim medijima. Prilog o dočeku koji je kineskim ekspertima za koronavirus priredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić videlo je čak milijardu i sto miliona Kineza, prenosi kineska CCTV!

Prema izveštajima koji je objavila CCTV, vest objavljena pod naslovom “Najljubaznija dobrodošlica kineskog epidemiološkog time, Vučić poljubio kinesku zastavu” imala je 800 miliona pregleda, uz 13.000 komentara na objavi na druptvenoj mreži Veibo. Druga vest koja je objavljena na portalu kineskog lista “Pipls dejli”, uz drugi video snimak dočeka, imala je 300 miliona pregleda, uz 40.000 komentara.

Podsetimo, avion pun medicinske opreme i kineskih medicinskih eksperata koji će nam pomoći u borbi protiv koronavirusa stigao je u Srbiju, a kineske stručnjake sačekao je predsednik Aleksandar Vučić.

– Hvala Er Srbiji, radili ste danonoćno da nam dovedete kineske prijatelje u Srbiju! Od večeras ćemo slušati i uraditi sve što oni kažu, to je poštovanje onih koji su pokazali da umeju da pobede najvećeg neprijatelje današnjice, a to je koronavirus! Veliko hvala predsedniku Si Đipingu, narodu Kine…- rekao je predsednik.

Izvor: Srbja Danas