Marinković: Povodom dešavanja u Crnoj Gori izražavam snažnu podršku predsedniku Vučicu

Vladimir Marinković , potpredsednik Skupštine Srbije oglasio se saopštenjem povodom odluke predsednika Aleksandra Vučića da ne i de u Crnu Goru 6. januara.

Prenosimo vam saopštenje u celosti:

Povodom dešavanja u Crnoj Gori izražavam snažnu podršku predsedniku Vučicu koji je još jednom pokazao ogromno strpljenje i državničku mudrost imajući u vidu samo jedan jedini interes kao i uvek-srpski nacionalni interes.

Kao i mnogo puta do sada, svojim ponašanjem i delanjem uspeo je da potpuno vrati Srbiju na geopolitičku mapu, oporavi našu ekonomiju i učini Srbiju ekonomski jakom i politički relevantnim faktorom ne samo u regionu nego i u celoj Evropi.

Danas smo svedoci da mnogi sa strane udaraju na Vučića imajući u vidu da će uzdrmati temelje Srbije. Nažalost, ima takvih i u Srbiji i u Crnoj Gori, mediji političarima i svestenstvom koji rade za tudje interese a najčešće za svoje licne i tajkunske.

Zato podrška predsedniku Vučicu koga, sto je i najvažnije podržava ogromna većina našeg naroda, podrška njegovom liderstvu, mudrosti kojom već nekoliko godina vodi Srbiju u prosperitet, sigurnu budućnost i modernizaciju.

Vučić i srpski narod će i ih ovoga izaći kao pobednici!

IZVOR: Republika