VUČIĆ JASNO REKAO ŠTA MISLI O VLADI SRBIJE! Pažljivo pročitajte šta je kazao Nenadu Popoviću i Ani Brnabić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da je Nenad Popović kao ministar trebalo da se konsultuje sa premijerkom po pitanju Kosova i Metohije, ali je uveren da nije imao zle namere.

Vučić je tako komentarisao izjavu Popovića da je Briselski sporazum mrtav, uz opasku da na takve izjave ima pšravo kao šef stranke, ali da je kao ministar trebalo da se konsultuje sa premijerkom Anom Brnabić koja mu je, kao članu svoje vlade, zamerila na toj izjavi.

Na pitanje da li stav ministra Popovića narušava stabilnost vlade, Vučić je rekao da uvek podržava Anu Brnabić i da “će sve biti u redu”.

„Rekao je da je Briselski sporazum mrtav. Da li je mrtav ili ne, nije na njemu kao članu vlade da procenjuje. Da li smo završili sa evropskim integracijama, nije njegovo da procenjuje kao član vlade, već samo kao lider partije. Ali, pošto je član vlade trebalo je da se konsultuje“, objasnio je on.

Vučić je podvukao da se razgovorom može sve rešiti, kao i uvek.

Kritikovao je licemerje kod onih, kako kaže, koji bi da govore kako bi neko da štiti Ustav ili ne, a koji najgore govore o Popoviću.

„Samo bi da nađu da ima sukoba, pukotina i problema… Zzivot nosi sa sobom i različite stavove, a važno je da sednete i razgovarate“, poručio je on.

Izvor: (Espreso.rs)