JOVIĆ OTKRIO NEPOZNATE DETALJE SASTANKA SA ČOVIĆEM! Imali su broj mog menadžera!

Stefan Jović, košarkaški reprezentativac Srbije i novi košarkaš Himkija, otkrio je da je samo jednom razgovarao sa predsednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem i da nikakvu konkretnu ponudu za povratak na Mali Kalemegdan nije dobio.

– Ja sam imao samo jedan razgovor sa Čovićem. To je bio razgovor mimo svih tema ugovora i sličnih stvari. U tom momentu, mnogi su se interesovali, ja sam rekao da ne bežim ni od čega, ako želite nešto, imate broj mog menadžera i slobodno razgovarajte s njim. Šta je dalje bilo, zaista ne znam. Ja nikakvu ponudu nisam dobio. Na tome je ostalo – rekao je srpski reprezentativac za „Koš magazin“.

Jović je prethodne sezone imao dosta problema sa povredom leđa ali sada tvrdi da je sve to iza njega i da je sve u najboljem redu.

– Potpuno sam zdrav. Pošto vidim da neki i dalje pričaju o mojim leđima, javno kažem: leđa su mi potpuno u redu! Ljudi u Bajernu su rešili taj problem. Imam diskus herniju i imao sam problem sa dva diskusa koja su bila otečena, pritiskala nerv. Sada od toga nema više ništa, kičma je zdrava, a na meni je da radim vežbe da održavam kičmu u što boljem stanju.

Naš reprezentativac se osvrnuo i na obaveze koje ga ovog leta očekuju u nacionalnom dresu.

– Kod selektora se sve zna.Tačno se zna kako se kreće, šta se kada radi. Stručni štab se bavi svakim igračem ponaosob u zavisnosti u kakvom je stanju. Neki su završili sezone pre dva, tri meseca. Nas nekoliko smo završili poslednji svoje sezone pa smo gledali da se što više odmorimo. Videćemo sad kad krenu pripreme u kakvoj je ko formi, pa će se u odnosu na to prilagođavati i plan rada – zaključio je Jović, koji je ovog leta napustio Bajern i prešao u Himki.

Izvor: Kurir sport/Koš magazin / Foto: Printscreen