BIA IZDALA DRAMATIČNO SAOPŠTENJE: Vučić je u opasnosti!

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) otkrila je da se priprema finalna faza operacije koja za cilj ima rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a u celu akciju uključeni su kako faktori spolja tako i iznutra.

Kako Srpski telegraf saznaje, strane službe razradile su detaljan plan koji ima za cilj slom Srbije, i politički i ekonomski, a haos po tom pitanju tek sledi u septembru, što je potvrdio i predsednik, komentarišući ostavku Ramuša Haradinaja, koji je pozvan u Hag kao osumnjičeni.

Prema tvrdnjama naših sagovornika, pojedini funkcioneri Srpske napredne stranke uveliko šuruju sa drugim strankama kako bi sebi obezbedili zaleđinu.

AKCIJA U 7 KORAKA

1. cilj ostvarivanje plana pune kosovske nezavisnosti

2. rad na vrbovanju ključnih generala u vojsci i policiji koji bi u datom trenutku trebalo da otkažu poslušnost državnom vrhu

3. pojačaće se pritisak na Srbiju preko opozicije, a postoji i mogućnost izazivanja planskih sukoba sa organima bezbednosti

4 ako se stvari oduže, probaće da ostvare hrvatski scenario i naprave novu “Oluju”

5. ekonomsko urušavanje Srbije, podrška socijalnim nemirima

6. kriminalizacija predsednikovih najbližih saradnika i članova njegove porodice

7. aktiviranje “spavača” u redovima vladajuće koalicije

U naredna od dva do tri meseca može se očekivati kompletno prebacivanje težine na Srbiju, a od septembra, kako je naveo i predsednik države, pritisci će ići u pravcu da se prizna nezavisnost Kosova.

– I to ljudi u Srbiji treba da znaju. I onda kada pokušate da se borite za Srbiju, da dobijete nešto, pritisnuti ste i spolja i iznutra. I to iznutra što ste pritisnuti nije slučajno jer je i to spolja indukovano – rekao je Vučić.

Izvor: Espreso