VELIKA POBEDA SRBIJE! Milo konačno shvatio da NE MOŽE protiv SRPSKIH SVETINJA!

Crnu Goru potresa veliki skandal. Najnovija afera prisluškivanih razgovora, u kojoj je glavni akter Milan Roćen, naterala je vrh DPS da rešavanje pitanja SPC odloži na jesen, ovo je potvrđeno u vrhu vladajuće partije. U međuvremenu, ANB-u je naređeno da u što je moguće kraćem roku otkrije odakle stižu napadi na Roćeno, odnosno na samog Milu Đukanovića.

S obzirom da se afera oko Roćena zahuktala, a postoje indicije da će isplivati i novi snimci, DPS je procenio da ne mogu da se bore na dva fronta. Toj proceni u prilog ide i činjenica da ni u samoj partiji ne vlada potpuna harmonija.Upravo je to razlog Đukanovićeve odluke daa se pitanje SPC u Crnoj Gori odloži za jesen i neki “mirniji” period za vladajuću partiju.

– Pitanje imovine SPC je mnogo kompleksnije nego što se vrhu DPS-a činilo u prvi mah. Jasno je da ima otpora i u samom DPS-u, još kad se na to nadovežu afere koje je otvorio Duško Knežević, kao i ova najnovija sa prisluškivanim razgovorima, onda je logično da Đukanović prolongira pitanje crkvene imovine – kaže neimenovani izvor.

Đukanović je uz velikke napore uspeo da se stabilizuje nakon propasti protesta “Odupri se”, i taman kada je krenuo u kontraofanzivu Zakonom o slobodi veroispovesti, dogodila se afera prisluškivanih telefonskih razgovora, koja ga je opet gurnula u veoma pasivnu situaciju.

Izvor: Srbija danas / Foto: Printscreen