TRUDNA DRAGANA SPASILA ŽIVOT DEČAKU NA HALKIDIKIJU: Videla ga na hotelskom bazenu, a minut kasnije ga nije bilo, tada se odlučila na HEROJSKI POTEZ

Trudnica Dragana Lalić iz Bijeljine spasila je od utapanja četvorogodišnjeg mališana iz Srbije samo nekoliko sati pre oluje koja je sinoć pogodila Halkidiki.

Jako nevreme pogodilo je Grčku

Najmanje šest osoba, među kojima dvoje dece, je poginulo, a više od 100 povređeno u snažnom nevremenu

Struje i vode nema još uvek, čak ni u hotelima

Trudnica je bila na bazenu u hotelskom kompleksu kada je četvorogodišnji dečak iz Srbije, sam došao na bazen i ušao da se kupa, javljaju čitaoci portala “Info Bijeljina”.

– U jednom trenutku dečak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je videla da spasioci nisu primetili šta se događa, Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dečaka – naveli su oni.

Ubrzo je stigla majka dečaka koja se u to vreme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja.

– Oluja je počela oko 21.00 časova, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i u stepenicu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo videli ni doživeli – navode čitaoci ovog portala.

Oni takođe kažu da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala, te da se mnogi gosti hotela žale da im je voda ušla i u sobe.

– Celo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gde smo smešteni dodatno uznemireni – navode.

Izvor:Alo / Foto: Printscreen