PROZIVAO NOVAKA, PA SE IZBLAMIRAO ZA SVE PARE: O sramnom POTEZU Kirjosa BRUJI ceo Rim (VIDEO)

Još jedno veliko iznenađenje dogodilo se na Mastersu u Rimu. Posle eliminacije Dominika Tima iz Austrije, koga je izbacio Španac Fernando Verdasko, i Nik Kirjos je završio učešće u italijanskoj prestonici.

Kasper Rud je slavio posle prekida, pošto je pri rezultatu 6:3, 6:7, 2:1 za Norvežanina sudija prekinuo meč, zbog divljačkog ponašanja australijskog tenisera.

Naime, očigledno nezadovoljan igrom, posle izgubljenog poena Kirjos je šutirao flašice koje su bile na podu, a potom načinio gest kakav se ne pamti.

Australijski teniser uzeo je stolicu i bacio je na sred terena, što je bilo dovoljno sudiji da prekine ovaj meč i dodeli pobedu Kasperu Hudu.

Samo dan ranije, podsetimo, Nik Kirjos je kritikovao najboljeg svetskog i srpskog tenisera Novaka Đokovića, a zatim izneo kritike i na račun bivšeg dečka Ane Ivanović, Fernanda Verdaska.

Španca je to toliko pogodilo, da je napravio podvig i izbacio favorizovanog Tima. Nema sumnje da Australijanac poseduje ogroman teniski potencijal, ali izgleda da se Kirjos nikada neće opametiti.

Izvor: Srbijadanas / Foto: Printscreen