BEBA STIŽE POČETKOM SLEDEĆE GODINE?! Jelena i Novak Đoković dobiće TREĆE DETE?! A POL bebe…

Naš najtrofejniji teniser koristi svaki trenutak da bude sa svojom porodicom.

Novak Đoković i njegova supruga Jelena će početkom naredne godine dobiti treće dete. To je zapisano u zvezdama, tvrdi astrolog Dušan Veličković za VIP.

– Jelena Đoković je Blizanac, sa podznakom u Škorpiji, njen progresivni Mesec pravi konjukciju sa Marsom, koji vlada njenom petom kućom. Ta kuća je zadužena za decu i potomstvo, što znači da Jeleni stoji mogućnost trudnoće, i to u maju ili junu – tvrdi astrolog Dušan Veličković. Kako kaže, isti aspekt stoji i njenom suprugu u njegovoj natalnoj karti, pa je gotovo nemoguće da se ova prognoza ne obistini.

Ukoliko Jelena ostane trudna 13. maja, rodiće još jednu devojčicu, dok će pak ukoliko zatrudni 13. juna, na svet doneti dečaka. Njima je zapisano da će biti roditelji troje ili čak četvoro dece, što im od srca i želim – kaže Veličković.

Dušan Veličković
Dušan Veličković
Foto: TV Happy printscreen

Novaku Đokoviću će 2019. godina biti prilično turbulentna, ali već od leta stvari počinju da se okreću u njegovu korist.

– Od druge polovine godine, Nole će nizati samo uspehe na svim poljima. Zvezde će mu biti naklonjene i na terenu i van njega. Maj mu je izuzetno taličan, a ima i odlične aspekte za karijeru. Zvezde će mu biti naklonjene i kada bude išao u Pariz, te je trijumf na Rolan Garosu neizbežan – kaže Veličković za VIP magazin i objašnjava da su Novakovi dosadašnji sportski uspesi bili samo “razigravanje i da će publika tek videti ono najbolje”.

– Novak sledeće godine piše istoriju, a 2020. će mu doneti uspeh na svim poljima. Nijedan meč neće izgubiti, a u kući će mu sve biti potaman. Jelena će roditi treće dete i svi će biti zdravi – kaže astrolog Dušan Veličković za VIP magazin.

srbijadanas.com