PUTIN STIŽE U KIJEV! I to pravo kod Porošenka, Timošenkove i Zelenskog (VIDEO)

Bloger Vladimir Larin, poznat po svojim skandaloznim izazovima, poslaće ukrajinskim predsedničkim kandidatima specijalne pošiljke sa snažnom porukom.

Larin je na socijalnim mrežama postavio novi izazov za njegove pratioce i zamolio ih je da mu se pridruže u tome u što većem broju i da ne budu ravnodušni prema njegovoj ideji.

On je rešio da ukrajinskim kandidatima na predstojećom predsedničkim izborima, Petru Porošenku, Juliji Timošenko i Vladimiru Zelenskom, pošalje razglednice sa likom ruskog predsednika Vladimira Putina. Podsećamo da je Porošenko više puta okrivio Putina za agresiju na Ukrajinu, a Rusiju nazvao zemljom agresorom.

Bloger se odlučio na ovaj potez jer je on poreklom iz Ukrajine, ima ukrajinsko državljanstvo, ali nema pravo da glasa na ukrajinskim predsedničkim izborima na teritoriji Rusije. Ukrajinska vlada nije odobrila otvaranje birališta na teritoriji Ruske Federacije, u kojoj trenutno živi i radi oko 3 miliona ljudi sa ukrajinskim pasošima. Ovakvom izazovom, Larin hoće da skrene pažnju svojim sunarodnicima na kršenje njihovih prava.

Izvor: Pravda